Een bakkerij waar ALLES vegan is! Een droom die uitkomt. Je vindt al deze vegan goods bij vegan vriendelijke bakkerij en lunchroom: Bammetje Bakery.

In Utrecht vind je bedrijfsverzamelpand Hooghiemstra, vind de groene parasols en je vindt de vegan bakkerij. De bakkerij verkoopt verschillende soorten brood, taarten, koekjes en viennoiserie. Hmm wat is viennoiserie? Hiermee worden typisch Franse broodjes met een hoger vetgehalte bedoeld. Je kunt dus bij Bammetje heerlijke vegan saucijzenbroodjes, croissants, kaasbroodjes en nog meer o zo lekkere vienosserie producten krijgen.

Elke vrijdag en zaterdag kun je de bakkerij bezoeken. Het is mogelijk om van te voren online een bestelling te plaatsen zodat je er zeker van bent dat waar jij zin in hebt voor je in de bakkerij ligt. Woon je te ver van Utrecht, dan kun je nu ook een box met good stuff bestellen en dan wordt het bij je thuis bezorgd. Er zijn verschillende soorten boxen waar je uit kunt kiezen, namelijk hartig of een mix met zoet. We like!

Overigens kan je er ook workshops volgen en dus leren hoe je zelf heerlijke vegan producten bakt.

Bammetje Bakery
Hooghiemstraplein 51
3514AX Utrecht

[email protected]