spotlight
Sync Ok in Deventer

Sync Ok in Deventer

Dit weekend bezocht ik Deventer (leuke stad! aanrader!). Google leverde niet veel hits voor leuke vegan tentjes op – behalve Sync OK. Een vegan en glutenvrij tentje en bakery waar je kunt ontbijten en lunchen. De website zag er spannend uit met een inspirerend verhaal over het ontstaan en de naam van de bakery. Ook was de menukaart origineel dus de keuze om hier te ontbijten was snel gemaakt.

Het was heerlijk nazomers weer en namen plaats buiten op het ruim opgezette terras. Binnen was ook niet erg geweest, aangezien het er creatief en gezellig uit zag met leuke planten aan het plafond en originele muurtekeningen.

Wij begonnen ons ontbijt met een goed gezette koffie en capuccino met havermelk. Vervolgens konden we bijna niet kiezen van alles op het menu (zoveel keuze). We besloten de taco’s met jackfruit te delen en namen er een puntje huisgemaakt quiche bij (allebei erg lekker!). Om ons zondagse ontbijt af te sluiten kozen we als dessert nog voor een proeverij van zoets – met carrot cake, banana bread, lemon cake en meer. De lemon cake was onze favoriet!

Ben je een keer in de buurt van Deventer en wil je wat lekkers ontbijten of lunchen? Bezoek dan zeker Sync OK!

En ben je er eens geweest? Laat ons weten wat jouw favo gerechtje was!

Sync OK
Broederenstraat 29
7411LA Deventer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.