willicroft vegan kaas winkel
De allereerste Nederlandse (online) store die plant-based cheese verkoopt. Willicroft. Je vindt deze leuke vegan kaaswinkel aan de Spiegelgracht in Amsterdam of online, namelijk hierrrr.

Eind 2019 opende de deuren van deze kaaswinkel. De eigenaar van Willicroft, Brad, besloot veganistisch te eten en zoals de meeste vegans aan het begin van hun vegan journey, miste hij kaas. Hij besloot te experimenteren en tada, zo werd Willicroft geboren. Het assortiment van Willicroft bestaat uit cheese sauce, truffel sauce en daarnaast ook vegan cheese fondue. Deze producten werden al verkocht op verschillende plekken in Amsterdam en in sommige supermarkten – ook buiten de hoofdstad. Maar nu is er een winkel waar je zowel van Willicroft’s lekkere kazen kan genieten als van kazen van andere kaasmakers. Willicroft verkoopt in de (online) winkel onder andere vegan kaas van:

  • Max and Bien – ook makers van vegan worst
  • Yerba – het restaurant wat groenten de ster van het gerecht maakt
  • Mr. and Mrs. Watson – restaurant wat plant based eten meer toegankelijk maakt
  • Rosie & Riffy – maken verschillende soorten kazen van noten als hoofd ingrediĆ«nt

Denk aan camemberti, mustard cheese, italian herbs aged wheel, leek ash (tip!) en nog veel meer! Zin om hier van te genieten? We zouden zeggen neem dan een kijkje in hun winkel aan de Spiegelgracht maar helaas is deze nu wegens COVID-19 gesloten. Houd hun website in de gaten om te zien wanneer de winkel weer open gaat. In de tussentijd kun je gelukkig ook online vegan kaas bestellen – en geniet!

Willicroft
Spiegelgracht 30
1017JS Amsterdam